HOE VEILIG IS MIJN BETALING?

Al onze betalingen worden verwerkt door Cartgate. Dit bedrijf regelt voor vele grote webshops de online betalingen en zij worden elke dag grondig gescand op virussen en andere problemen. Alle online betalingen vinden plaats op een beveiligde verbinding. Twijfel? Let op het slotje boven in de adresbalk of op de https:// in de adresbalk. Als één van deze dingen te zien is en je komt direct uit onze winkelwagen is de betaling veilig. Neem bij twijfel altijd contact op met onze klantenservice.

  • Mail naar: info@waadkleding.com
  • Bel naar: 0226-394055

 

BETAALMETHODEN

ideal

iDeal 
Verreweg de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Met iDeal maak je eenvoudig het verschuldigde bedrag over via je eigen vertrouwde bankomgeving. Alle grotere Nederlandse banken zijn aangesloten bij iDeal. Benieuwd hoe dit voor jouw bank geldt? Klik hier voor een overzicht van alle banken en hoe de betaling met iDeal te doen.

Voor een betaling met iDeal betaal je geen extra kosten.

 

Directe bankoverschrijving

Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. NL45RABO0363204105 en gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.

Let op: De factuur wordt via mail verzonden en deze kan in de ongewenste of SPAM map terecht komen.

De factuur dient binnen 21 dagen betaald te worden. Daarna vervalt de bestelling automatisch.

 

Paypal

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Klik hier voor de website van Paypal.

 

Bancontact

Bancontact is een Belgisch betaalschema. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen, met ruim 15 miljoen kaarthouders. Meer dan 80% van de Belgische webshops accepteert Bancontact al als betaalmethode.

 

SOFORT Banking

SOFORT banking is een Europese versie van iDeal en wordt op dit moment gebruikt in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Spanje, Italië, Frankrijk en Polen. Een SOFORT betaling is vergelijkbaar met een iDeal betaling. Voor ondersteunde banken en meer informatie kun je terecht op: https://www.sofort.com

 

Verzendkosten

Iedere bestelling wordt gratis verzonden tot 31 december 2018.